SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Så många som möjligt - Så länge som möjligt - I en trygg och utvecklande miljö.

Att träna i Barngrupp / Träningsgrupp i GF Fram

Vår träning bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Våra ledare är utbildade hos Gymnastikförbundet och vi har alltid en vuxen på plats vid träning. 

 

Upp till ca 6 års ålder kallar vi det för barngrupp, därefter kallar vi det för träningsgrupp.

 

Syftet är att ge barnen/ungdomarna en allsidig träning och att stärka deras motorik, koordination och självförtroende samtidigt som vi har kul! Målet med träningen är att lära barnen truppgymnastikens grundövningar och hjälpa varje barn att bli så bra på gymnastik som de själva vill. Vårt förhoppning är också att vi lägger grunden för ett fortsatt aktivt liv. 

 

Vi tränar gymnastikens tolv grundformer på ett lekfullt och roligt sätt genom att: krypa-gå- klättra-rulla-balansera-hoppa-springa-stödja-kasta-fånga-åla-hänga. 

 

Vi tränar bland annat förebyggande övningar till kullerbytta, hjulning och handstående. När barnen behärskar grundövningarna går vi vidare och lär ut svårare övningar, träningen anpassas efter varje barns egna färdigheter.

 

Anmälan till barngrupp/träningsgrupp görs via vår bokningssida som du hittar här!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Nyheter från föreningen
Gymnastikföreningen Fram, 12/02 14:31 
Gymnastikföreningen Fram, 01/02 12:24 
Gymnastikföreningen Fram, 26/01 10:14 
 
 
Instagramtaggen: