SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Så många som möjligt - Så länge som möjligt - I en trygg och utvecklande miljö.

Bli medlem i Gymnastikföreningen Fram
BLI MEDLEM
Välkommen till GF Frams hemsida!

Medlemsappen

För dig som är medlem - ladda hem SportAdmins MedlemsApp

>

Föreningskläder

I samarbete med Intersport kan ni enkelt beställa våra föreningskläder på nätet

Direktbokning

Här kan du boka dig till vår barn- och ungdomsverksamhet

Fortsätt följa rekommendationer!
2021-08-24 13:57
Hej på er alla medlemmar!
 
Nu har terminen varit igång i en vecka och vi tycker det är fantastiskt att äntligen få börja träna mer som vanligt igen!
 
Trots att många nu är vaccinerade pågår det fortfarande en pandemi och därför önskar vi att ni fortsätter att följa nedan listade punkter:
 
  • Vi vill att ni (föräldrar) fortsätter att i största möjliga mån stanna utanför anläggningen.
  • Det finns, för er och barnet kända, ledare som tar emot ert barn och lotsar det in till träningshallen. OM barnet absolut inte vill bli lämnad avtala med gruppens ledare om hur ni gör.
  • Dörren till entrén kommer fortsätta vara låst mellan träningspassen så vänligen vänta utanför anläggningen tills att en ledare kommer och tar emot er.
  • De barn som tränar i grophallen och badmintonhallen fortsätter att gå direkt in i respektive hall så undviker vi onödig trängsel i entrén.
  • Viktigast av allt: Fortsätt följa rekommendationer om att stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, tvätta händerna och håll avstånd!
 
Tack för att ni hjälper oss att bedriva en så säker verksamhet vi kan för våra barn och ungdomar!
 
GF Fram
Glad Sommar!
2021-07-08 12:17

Hej!

 

För de trupper som har sommarträning så fortsätter den till och med vecka 29.

Sedan har vi sommaruppehåll mellan vecka 30-32.

 

Alla grupper startar igen vecka 33, tider och betalavisering ska ha skickats ut till alla medlemmar via mail. Har du inte fått din så hör av dig till gffram@telia.com

 

Bokningsbara platser för nya medlemmar släpps den 2/8 klockan 12:00 på vår bokningssida. 

 

Vi tackar er alla för den här terminen, för er förmåga till anpassning och för att ni har följt våra rekomendationer så att vi har kunnat hålla verksamheten igång för era barn och ungdomar! 

 

Nu ser vi fram emot en termin som förhoppningsvis blir mer som vi är vana vid med träningar i hel-grupp, läger, tävingar och allt det där som vi har saknat. 

 

 

GLAD SOMMAR!

 

önskar:

 

Kansliet - Tränare - Styrelse

Ny Intresseförfrågan från Prolympia!
2021-05-20 08:13

Idrottsskolan Prolympia ansöker på nytt om tillstånd för att starta i Helsingborg då intresset är stort och det har även öppnats nya möjligheter för skollokal. 

Detta är enbart en intresseundersökningen till föräldrar i åldersgrupperna 2008, 2009,2010,2011, 2012 och 2013. 

På grund av Covid-19 kan vi tyvärr inte bjuda in ungdomar och föräldrar till fysiska informationsmöten.

 

På nedanstående länk hittar ni en anonym intresseundersökning som är helt avgörande för projektet att ni genomför. Finns det frågor är ni välkomna att kontakta Henric Lilja. Mail: henric.lilja@prolympia.se Tel: 0736255642

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DxiVNRoky0eMiIkh8bXxIvIvtzuzb1RAgjScYj0n8HJUMjNCSVdFR0NLWUlQTFhNNVpKWEs0SVkzUy4u

Information om fotografering på träning!
2021-04-27 14:18

 

Vi värnar om din och ditt barns integritet

  • Under veckorna 17,18,19 kommer vi att filma och fota på träningarna
  • Vill du INTE att ditt barn ska vara med på bilder/filmer? Meddela tränarna inför varje träning under de här veckorna.
  • Låt barnen använda sin Förenings/tävlingsdräkt eller andra kläder med föreningens tryck.
  • Frågor besvaras på gffram@telia.com

 

Så här har vi tänkt!

 

Under vecka 17, 18 och 19 kommer våra tränare att fotografera och filma gymnasterna på träningarna. Detta för att vi vill skapa en liten bild-bank att använda oss av när vi gör inlägg på sociala medier. Tex. vår hemsida, Instagram och Facebook.

 

Exempel på bilder och filmer som vi kommer lägga upp kan vara gruppbilder, översiktsbilder under träningspasset, filmer på när gymnast/gymnaster kör volter, delar av ett fristående.

 

Vi kommer göra en serie på Instagram där vi presenterar och skriver om vår verksamhet. Vi vill göra detta för att synliggöra oss för eventuella nya medlemmar men också för att ni som har barn i föreningen just nu ska kunna se vad vi gör på träningarna. Pandemin har ju satt helt stopp för att kunna bjuda in er i hallarna och den årliga uppvisningen kunde inte heller genomföras. Då tänkte vi visa er verksamheten genom bilder istället.

 

OBS!

Om ni inte vill att ert barn ska vara med på någon av dessa bilder eller filmer så ber vi er att kontakta tränare på plats inför varje träning, under de här tre veckorna, och meddela att ert barn inte ska vara med på bild.  

 

Har ditt barn några kläder med GF Fram-tryck på får de mer än gärna använda dem, så att det syns på bilderna vilken förening vi är!

 

Har ni några frågor angående detta är ni välkomna att höra av er till gffram@telia.com

 

BLI MEDLEM
 
 
Instagramtaggen: