SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Nyfikenhet - Öppenhet - Glädje - Utveckling

Välkommen till GF Frams hemsida!

Medlemsappen

För dig som är medlem - ladda hem SportAdmins MedlemsApp

>

Föreningskläder

I samarbete med Intersport kan ni enkelt beställa våra föreningskläder på nätet

Direktbokning

Här kan du boka dig till vår barn- och ungdomsverksamhet

Ny Intresseförfrågan från Prolympia!
2021-05-20 08:13

Idrottsskolan Prolympia ansöker på nytt om tillstånd för att starta i Helsingborg då intresset är stort och det har även öppnats nya möjligheter för skollokal. 

Detta är enbart en intresseundersökningen till föräldrar i åldersgrupperna 2008, 2009,2010,2011, 2012 och 2013. 

På grund av Covid-19 kan vi tyvärr inte bjuda in ungdomar och föräldrar till fysiska informationsmöten.

 

På nedanstående länk hittar ni en anonym intresseundersökning som är helt avgörande för projektet att ni genomför. Finns det frågor är ni välkomna att kontakta Henric Lilja. Mail: henric.lilja@prolympia.se Tel: 0736255642

 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DxiVNRoky0eMiIkh8bXxIvIvtzuzb1RAgjScYj0n8HJUMjNCSVdFR0NLWUlQTFhNNVpKWEs0SVkzUy4u

Inställd träning Kristi Himmelfärdsdag
2021-05-11 11:31

Hej!

 

Vi vill bara påminna om att nu på torsdag (13 maj) är all träning intälld!

 

Hoppas ni alla får en fin dag!

 

Hälsningar 

Tränarna och Kansliet 

 

 

Information om fotografering på träning!
2021-04-27 14:18

 

Vi värnar om din och ditt barns integritet

  • Under veckorna 17,18,19 kommer vi att filma och fota på träningarna
  • Vill du INTE att ditt barn ska vara med på bilder/filmer? Meddela tränarna inför varje träning under de här veckorna.
  • Låt barnen använda sin Förenings/tävlingsdräkt eller andra kläder med föreningens tryck.
  • Frågor besvaras på gffram@telia.com

 

Så här har vi tänkt!

 

Under vecka 17, 18 och 19 kommer våra tränare att fotografera och filma gymnasterna på träningarna. Detta för att vi vill skapa en liten bild-bank att använda oss av när vi gör inlägg på sociala medier. Tex. vår hemsida, Instagram och Facebook.

 

Exempel på bilder och filmer som vi kommer lägga upp kan vara gruppbilder, översiktsbilder under träningspasset, filmer på när gymnast/gymnaster kör volter, delar av ett fristående.

 

Vi kommer göra en serie på Instagram där vi presenterar och skriver om vår verksamhet. Vi vill göra detta för att synliggöra oss för eventuella nya medlemmar men också för att ni som har barn i föreningen just nu ska kunna se vad vi gör på träningarna. Pandemin har ju satt helt stopp för att kunna bjuda in er i hallarna och den årliga uppvisningen kunde inte heller genomföras. Då tänkte vi visa er verksamheten genom bilder istället.

 

OBS!

Om ni inte vill att ert barn ska vara med på någon av dessa bilder eller filmer så ber vi er att kontakta tränare på plats inför varje träning, under de här tre veckorna, och meddela att ert barn inte ska vara med på bild.  

 

Har ditt barn några kläder med GF Fram-tryck på får de mer än gärna använda dem, så att det syns på bilderna vilken förening vi är!

 

Har ni några frågor angående detta är ni välkomna att höra av er till gffram@telia.com

 

Vädjan efter sportlovet!
2021-03-01 12:28

Hej!

 

Nu är det dags för oss att även låta de yngre barnen komma igång med sin gymnastik! Som vi alla längtat! Undrar du vilken tid ditt barn ska träna kan du läsa det här.

 

Vi vill dock vädja till er ALLA att under de nästkommande veckorna vara extra vaksamma på eventuella symptom och om sådana uppstår stanna hemma! Detta för att förhindra smittspridningen från att ta fart igen efter sportlovet som kan ha inneburit nya kontakter med risk för smitta. Vi vill inte vara med om en tredje våg och strängare restriktioner som kan innebära ännu en nedstängning... 

Nu vill vi träna gymnastik!!

 

Har du varit utomlands? - Så här står det på Region Skånes hemsida:

"Har du varit utomlands på lovet gäller tidigare införda regler om att stanna hemma från arbete, skola och förskola samt att undvika att träffa andra människor, förutom den egna familjen, under sju dagar efter att du kommit tillbaka till Sverige. Dessutom ska alla över sex år provta sig direkt när de kommer hem och sedan ta ett nytt prov efter fem dagar"

 

Om någon i familjen råkar ut för Covid - Läs här!

 

Nu håller vi i och håller ut så att vi får fortsätta göra det vi älskar, träna Gymnastik!

 

//GF Fram

 
 
Instagramtaggen: