Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Nyfikenhet - Öppenhet - Glädje - Utveckling

Välkommen till GF Frams hemsida!

Medlemsappen

För dig som är medlem - ladda hem SportAdmins MedlemsApp

>

Föreningskläder

I samarbete med Intersport kan ni enkelt beställa våra föreningskläder på nätet

Direktbokning

Här kan du boka dig till vår barn- och ungdomsverksamhet

Beslut fortsatt träning!
2020-11-25 10:01


Helsingborg 20201125

Som förening tar vi den här Pandemin på största allvar och följer de rekommendationer som kommer från myndigheterna.

Styrelsen har under flera dagar följt utvecklingen och haft överläggningar om fortsatt träning och hur den i så fall skulle kunna göras säker och trygg för alla.

GF Frams verksamhet bygger på ideella ledare. I dagsläge är smittspridningen hög och vi ser att den har nått grundskolan bland personal men även ett stort antal elever. Enligt de säkerhetsprotokoll vi ska följa och med rådande förutsättningar kan vi inte garantera en trygg och säker verksamhet för våra gymnaster och ledare.

Med dessa fakta och omtanke på alla, har styrelsen i dag beslutat att stänga all verksamhet i föreningen från dagens datum. Vi beräknar kunna sätta igång igen v 3 och hoppas att smittspridningen är lägre då. Kallelse kommer att skickas ut via mail till alla aktiva medlemmar.

Vi kommer löpande att lägga ut information här på hemsidan och på sociala medier.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta svåra beslut när vi inget hellre än vill hålla igång verksamheten för våra barn och ungdomar.

Håll er friska och ta hand om var andra!

Styrelsen

Information!
2020-11-22 18:31

Vi som förening tar den här pandemin på största allvar och vill följa de rekommendationer som kommer från myndigheterna till fullo. Därför kommer ni under tisdagen den 24/11 att få mer utförlig information om hur träningarna kommer att bli framöver.


Givetvis vill vi inget hellre än att kunna sätta igång även om vi redan i nuläget vet att det blir med stora anpassningar.


Håll utkik här på hemsidan efter mer utförlig information som kommer den 24/11 tills vidare är träningarna inställda förutom de som har ett fristående.


Styrelsen

GF Fram

 Fortsatt träning eller ej?
2020-11-17 18:53

Regeringen kom i går med en remiss angående nya regler för allmänna sammankomster/tillställningar.
 I dag beslöt Region Skåne att förlänga de utökade restriktionerna fram till den 13/12. 

I nuläget har idrotten ögonen på sig eftersom alla inte följer de restriktioner som finns och smittspridningen är fortsatt hög. GF Fram vill ta sitt ansvar och göra det som är rätt. Därför har styrelsen i dag haft möte ang fortsatt träning. Styrelsen beslöt att fortsätta med den träning vi har haft de senaste veckorna (enbart fristående för de trupper som har ett fristående) och inväntar Riksidrottsförbundets remissvar och ev nya direktiv. 

Vi återkommer under helgen med information om hur resterande termin kommer att se ut.

Styrelsen/Carina 

Nu gör GF Fram en ny satsning på våra ungdomar som vill bli tränare!
2020-11-15 13:17


Att vara ledare är både lärorikt och spännande!

 

Alla i föreningen som har fyllt 12 år 2020 eller är äldre blir nu erbjudna att bli assistenter. En ledarkarriär i en ideell organisation som är en mjuk inkörsport till arbetslivet och vad det innebär.

 

Som assistent hjälper du huvudtränaren. Det är alltid huvudtränaren som har yttersta ansvaret, du är där för att lära. Huvudtränaren kommer coacha dig och du kommer att få uppgifter efter hand som du blir mer van och lär känna gymnasterna. Det år du fyller 15 kommer du att bli erbjuden att gå gymnastikförbundets kurser helt kostnadsfritt.

 

När du känner dig mogen kan du få en egen trupp att ansvara för och blir då ledare för den.

 

Eftersom vi nu har en pandemi och inte kan träffas kommer vi att ringa upp några stycken i taget via messenger för att kunna se var andra. För att detta ska vara möjligt behöver du ha en Facebooksida. Du som är 12 år och inte har Fb lånar vi din förälders messenger. Om detta inte är möjligt, skriver du det i ditt mail. 

 

Därför behöver vi följande uppgifter senast den 20/11:

Namn:

Telenr:

Vad heter du/förälder på Fb:  

Mail till dig:

Den här kompisen vill jag jobba med: 


OBS! Det kommer en förfrågan från huvudtränare eller Carina om att bli vänner på Fb. 

Förälder får gärna vara med på mötet för ev. frågor m.m.

 

På messengermötet kommer vi att prata om vilka trupper som är aktuella, vilka förmåner t.ex. arvode och vilka skyldigheter du har som assistent/ledare. Och vilken kompis du ska vara assistent med. 

 

 Anmäl ditt intresse på:  gffram@telia.com senast den 20/11 
 
Instagramtaggen: