Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Så här fungerar det!
2019-12-02 14:01

Terminsupplägg:

Ni är garanterade 15-18 träningstillfällen, med reservation för oförutsedda händelser. Se inställda datum under rubriken lovdagar.

Alla betalande gymnaster behåller automatiskt sin plats i truppen inför nästkommande termin och vi sänder automatiskt, via mail, ett erbjudande/avisering om förtur till plats med betalningsinformation. Många barn står i kö och vill ni inte ha er plats kommande termin meddelar ni det snarast via aviseringsmailet ni fått.

 

Inskolning:  

Du som förälder, eller annan vuxen, är med på lektionerna och deltar aktivt i träningen genom att hjälpa ditt barn. Medföljande syskon kan inte delta och andra anhöriga får inte vistas i salen.

 

Träningen:

Träningen bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling.

Syftet är att ge allsidig träning och att stärka barnens motorik, koordination och självförtroende.

Vi tränar gymnastikens tolv grundformer på ett lekfullt och roligt sätt genom att: krypa, gå, klättra, rulla, balansera, hoppa, springa, stödja, kasta, fånga, åla och hänga. 

 

Terminsavslut och uppvisning:

Varje vårvinter har GF Fram en stor uppvisning där alla gymnaster får visa upp sig. Istället för att sälja bingolotter, strumpor eller annat för att stödja föreningen betalar föräldrar och anhöriga inträde på uppvisningen. Datum för uppvisningen är inte fastställt för 2021 men uppvisningen kommer att vara på Idrottens hus. Löpande information kommer att läggas här på hemsidan.


Nyhetsarkiv
Glöm inte att öva!2020-04-03 08:28
Tips på övningar2020-03-26 13:39
Så här fungerar det!2019-12-02 14:01
 
 
Instagramtaggen: