SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Så många som möjligt - Så länge som möjligt - I en trygg och utvecklande miljö.
Trupp Röd

Bli medlem i Gymnastikföreningen Fram
BLI MEDLEM
Trupp Röd - för nybörjare

Röd - Flickor från 11 år och uppåt

 

Röd är truppen för dig som är nybörjare på gymnastik!

 

VT-2022:

Terminen startar vecka 4 och håller på till och med vecka 20.

Vi tränar:

Söndagar 11:00-13:00 på Gymnastikens Hus

 

Info till nya gymnaster:

Rekommenderade träningskläder: mjuka följsamma kläder som barnet trivs i, undvik alltför fladdriga plagg då tränarna riskerar att fastna i dem. Långt hår ska vara uppsatt. Inga skor behövs. Ta med egen vattenflaska som gärna får vara märkt med namn.

 

Träningen:

Inga förkunskaper krävs.

Vår gymnastik bygger på rörelseglädje och kunskap om barn och ungdomars motoriska utveckling.

Syftet är att ge dem en allsidig träning och att stärka och utveckla deras motorik, koordination och självförtroende samtidigt som vi har kul!

I grupp Röd lär vi oss gymnastikens grunder. Målet är att flytta gymnasterna vidare till en fortsättningsgrupp efter hand som de lär sig grunderna.

 
Vill du börja i Trupp Röd!
 
Boka plats i gruppen via vår bokningssida.
Eller anmäl dig via "Prova-på-knappen" på startsidan för att få prova på.
 
 
 
Höstlov!
2021-10-22 07:30

Vi håller höstlov v44

gäller datumen måndag den 1/11 t.o.m. söndag den 7/11

 

Tränarna

GF Fram 

Påsklovet 🐣
2021-03-24 07:34

Hej gymnaster och föräldrar. 
Vanlig träning på Påsklovet. . 
Hoppas vi ses. 
Glad Påsk. 🐣🐣☀️☀️🐥🎈🌷

Mai -Britt/Tränarna. 

Nu startar vi så smått v 4!
2021-01-24 09:03

Trupp Röd start v4

Läs restriktionerna på förstasidan


Söndag 9:00-11:00 GH 

Utökade restriktioner
2020-10-30 12:10

Helsingborg 2020-10-30

 

Vi skriver med anledning av nya regionala direktiv pga ökad smittspridning av Covid-19 i Skåne.  Gymnastikförbundet har utvärderat vad dessa regionala råd innebär för gymnastikföreningarna.

 

Gymnastikförbundets rekommendation:

Med anledning av dessa regionala allmänna råd rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i Skåne län ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 17 november. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.”

Gymnastikförbundet har ställt in alla nationella tävlingar som skulle ha arrangerats i Skåne fram till och med den 17 november och rekommenderar att alla möten och utbildningar ställs in.

GF Fram

GF Fram är en förening som tar ansvar i samhället tillsammans med sina medlemmar och styrelsen har kommit fram till följande:

 

·       All träning för ungdom 16 år och uppåt ställs in fram till den 17/11.

·       All redskapsträning för barn 15 år och yngre ställs in, eftersom vi inte kan garantera trygga träningar då vi inte får säkerhetspassa.

·       All barnverksamhet ställs in fram till den 17/11 pga. att närkontakt ska undvikas och att det  ska vara minst 1,5 meters avstånd mellan gymnast och tränare. Detta känns orimligt då mindre barn vill vara nära och ibland behöver kramas eller tröstas. Dessutom har barn inte begrepp att hålla 1,5 meters avstånd.

·       Alla trupper som har ett fristående och är under 16 år kan hålla friståendeträning fram till den 17/11. Här behövs inget säkerhetspass och det går att hålla avstånd till tränarna.

 

Vi hoppas att dessa restriktioner hävs snabbare än förväntat och då kommer vi så klart återkomma med nya direktiv. Sen hoppas vi ju så klart att vi nu gemensamt kan trycka ner smittspridningen.
BLI MEDLEM
Nyheter från föreningen
Gymnastikföreningen Fram, 05/12 11:35 
Gymnastikföreningen Fram, 05/12 11:14 
Gymnastikföreningen Fram, 01/12 12:46 
 
 
Instagramtaggen: