SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GYMNASTIKFÖRENINGEN FRAM
Så många som möjligt - Så länge som möjligt - I en trygg och utvecklande miljö.
Volt

Välkommen till Trupp Volt

Volt - flickor födda 2010-2012

 

 

HT-2021:

Höstterminen startar vecka 33 och håller på till och med vecka 50.

Vi tränar:

Fredag 16:30-18:30 Gymnastikens Hus

Söndag 9:00-10:30 Gymnastikens Hus

 

 

 

Så här fungerar det!

 

Terminsupplägg:

Ni är garanterade 15 träningstillfällen, med reservation för oförutsedda händelser. Se inställda datum under rubriken lovdagar.

Upplägget baseras på 2 terminer och barnen får mest ut av gymnastiken om de är med bägge terminerna. Alla betalande gymnaster behåller automatiskt sin plats i truppen inför nästkommande termin och vi sänder via mail, en avisering med förtur till plats med betalningsinformation. Många barn står i kö och vill ni inte ha er plats meddelar ni det snarast via aviseringsmailet.

 

Inskolning:  

Du som förälder kan få stanna de 2 första gångerna, men om det inte behövs ber vi er att lämna anläggningen. Därefter är det dags att lämna salen. De barn som gått flera terminer räknar vi med att de inte behöver någon inskolning.

 

Träningen:

Träningen bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling.

Syftet är att ge allsidig träning och att stärka barnens motorik, koordination och självförtroende. Efter en tid kommer vi att få se färdiga kullerbyttor, hjulningar och handstående. Om man vill gå vidare till en tävlingstrupp pratar man med ledarna som kan slussa vidare till rätt trupp.

 

Terminsavslut och uppvisning:

Varje termin avslutas med att föräldrar blir inbjudna till en träning för att se vad barnen gör och vad de har lärt sig under terminen.

 

Varje vårvinter har GF Fram också en stor uppvisning där alla gymnaster får visa upp sig. Istället för att sälja bingolotter, strumpor eller annat för att stödja föreningen betalar föräldrar och anhöriga inträde på uppvisningen. Information inför uppvisningen kommer separat och kommer att ligga här på truppens egen sida.

 
Boka plats i gruppen via vår bokningssida. 
Viktigt!
2021-10-23 21:57

Tänk på att det inte är någon ordinarie träning imorgon, söndag. 

 

Vi ses på uppvisningstävlingen klockan 14:30 istället för de som kommer. 

 

Tränarna

Höstlov!
2021-10-22 07:30

Vi håller höstlov v44

gäller datumen måndag den 1/11 t.o.m. söndag den 7/11

 

Tränarna

GF Fram 

Uppvisningstävling - Träna på att tävla!
2021-10-13 12:28

Hej alla föräldrar och gymnaster i grupp Volt!

GF Fram arrangerar en uppvisning i tävlingsformat som vi kallar "Träna på att tävla".

Den 24/10 i Mariahallen på Maria Park. Kullavägen 150.

Grupp Volt ska vara med!

Det här gäller:
 

Samling: 14:30
Insläpp: 14:35 - gymnaster först sedan publik.

Förträning och Tävling: 14:50-15:45

Klädsel: vitt eller svart linne, svarta tights, uppsatt hår i tofs med svart totteband. Inga smycken. Kom ombytta och klara, det finns inte tillgång till omklädningsrum.

Inträde: 20kr/pers max 2 åskådare/gymnast eftersom läktaren är liten. Vi ska också försöka livesända genom GF Frams facebooksida.

Välkomna!
Facebook grupp
2021-09-28 15:20

Hejsan alla föräldrar!

 

För att vi ska hålla bättre koll på hur många gymnaster som kommer på träningarna och snabbare kunna skicka ut info och annat smått skulle det vara jätte bra om ni skulle vilja gå med i en Facebook grupp!

I denna grupp kommer ni kunna anmäla om ert barn eventuellt är sjuk eller helt enkelt inte kan komma på träningen eller andra eventuella frågor. Det kommer även läggas ut info och annat smått och gott.

 

För att går med söker man på "GF Fram Volt" på facebook och sedan frågar man om man får gå med och sedan kommer vi att godkänna er!

 

Hälsningar

Olivia 

Nyheter från föreningen
Gymnastikföreningen Fram, 26/10 09:51 
Gymnastikföreningen Fram, 21/10 16:23 
 
 
Instagramtaggen: