Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Här får du svar på de vanligaste frågorna om anmälan och träning.


1.     Mitt barn vill börja på gympa, hur gör jag?

2.     Får man provträna innan man betalar?

3.     Får föräldrar vara kvar i hallen under träning?

4.     När börjar terminen?

5.     Vad ska man ha för kläder och behöver man skor?

6.     Mitt barn går redan i en grupp, måste jag göra en ny anmälan inför nästa termin?

7.     Mitt barn är sjukt, ska jag göra en sjukanmälan?


 
  

1. Gå in på vår hemsida www.gffram.se och klicka dig sedan vidare till den gruppen som du tycker passar ditt barn utifrån ålder och kunskapsnivå. Till vänster, inne på gruppens egen sida, väljer du ”Anmälningsformulär”. Fyll i alla uppgifter och skicka in! Då blir det lätt för oss att placera barnen i rätt grupp. Nu har ditt barn hamnat i vårt kösystem och ni får meddelande via mail så fort det finns plats att börja.

 

2. Ja. Man får provträna två gånger innan man behöver betala in avgiften. Dock måste man vara inskriven i gruppen för att våra försäkringar ska gälla. Man kan alltså inte åka till en träning och be att få prova på utan att ha fått klartecken från oss först.


 

3. De första gångerna är det tillåtet att stanna kvar för att barnet ska lära känna ledarna och de andra barnen men så fort barnet känner sig tryggt vill vi att du som förälder väntar utanför träningshallen. Självklart anpassar vi oss efter barnen och det bästa är att prata med gruppens tränare för att komma fram till en lösning om ditt barn känner sig osäkert utan en förälder i hallen.


 

4. Datum för terminsstart står i utskicket inför varje termin. Ni kan också hitta det på vår hemsida. www.gffram.se


 

5. Vi föredrar att barnen kommer till träningen i tighta kläder som inte fladdrar eller sitter för löst. Detta är för att underlätta för ledarna när de ska passa så att de inte riskerar att fastna i kläderna. Förslag på kläder kan vara tights, linne, t-tröja, shorts, dräkt. Skor behövs ej till gymnastiken men till parkouren kan det vara bra att ha ett par inneskor. Långt hår ska alltid vara uppsatt och kom ihåg att ta med en vattenflaska.


 

6. Nej. Om ditt barn tränat en termin hos oss är man automatiskt inskriven till nästa termin. Vill ditt barn däremot inte fortsätta nästa termin ska du meddela detta till ansvarig ledare eller kansliet så fort som möjligt. 


 

7. Småbarn: Vid enstaka frånvaro på grund av förkylning eller liknande behöver du inte meddela men om ditt barn skulle bli långvarigt sjuk bör du meddela ansvarig ledare eller kansliet.

Barn i tävlingsgrupp: Du kan meddela frånvaro i truppens gästbok på hemsidan, i Facebook-grupp för föräldrar (om truppen har en sådan) eller direkt till ansvarig ledare via mail/telefon.Har du andra frågor är du välkommen att kontakta kansliet via mail eller telefon. 

Vi som svarar heter Carina och Hanna.

gffram@telia.com

042-293740

 

 

 
 
Instagramtaggen: