Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
Köpa dräkt/linne till barn
2018-09-13 11:35
De röda strecken illustrerar hur vi tagit mått på plaggen.
Det finns möjlighet för den som vill att köpa linne eller dräkt till sitt barn med tryck "GF Fram" på bröstet.

Kostnad 250:-/styck

Beställning görs via mail till gffram@telia.com
Vi packar dräkten/linnet och lämmar ut den samt ett inbetalningskort till gruppens ledare som sedan delar ut plagget till er på en träning. 

Vi reserverar oss för slutförsäljning men det kommer gå att beställa via VeraSport när vårt lager tar slut. 

Linnen finns i storlekarna:

Storlek Linne

Bröstvidd

Längd från axel

3/4 år

27 cm

40 cm

5/6 år

30 cm

43 cm

7/8 år

34 cm

48 cm

9/11 år SLUT

38 cm

53 cm

12/13 år

41 cm

57 cm

 
Dräkter finns i storlekarna:

Storlek Dräkt

Bröstvidd

Längd mellan axel - gren

2 år 

25 cm

45 cm

4 år 

26 cm

46 cm

6 år

27 cm

48 cm

8 år

29 cm

51 cm

10 år

31 cm

54 cm

12 år

33 cm

56 cm

XS

33 cm

56 cm


Dräkten i storlek XS har samma mått som storlek 12 men är annorlunda skuren. 
Tänk på att dräkterna är sydda i ett mycket stretchigt tyg och kan därför användas länge. Vi föreslår att ni tar mått på ett plagg (förslagsvis tight linne/t-shirt) som passar barnet bra och utgår ifrån det måttet.
Information inför höstlovet!
2018-09-10 10:07
Hej!

 

Vi har tidigare gått ut med att all träning för barngrupperna kommer att vara inställd på höstlovet men på grund av att EM i truppgymnastik går av stapeln vecka 42 kommer en del grupper att ha inställd träning den veckan och istället träna som vanligt under höstlovet vecka 44. Många av våra ledare kommer att vara borta under EM-veckan, både som deltagare och åskådare och därför väljer vi att göra så här.

 

Följande grupper ställer in vecka 42 och tränar som vanligt vecka 44:

Pysslingar

Pokemon

Nemo

Lilla Bell

Anna

Röda Pojkar

Röda Flickor

Pocahontas

 

Vi hänvisar övriga grupper till respektive trupps sida för information om höstlovet. 


Vänligen

Kansliet

Lär känna våra EM-gymnaster..!
2018-08-30 16:45
Hela 8 gymnaster (4 senior, 4 junior) och 1 tränare från GF Fram i Landslagen!
EM i Portugal närmar sig så sakteliga och uppladdningen pågår för fullt för de olika landslagen. Förra helgen hade juniorena läger och kommande helg samlas seniorlandslagen i Göteborg för att finslipa formen. Vill man veta mer om gymnasterna i de olika lagen finns en ypperlig presentation på Gymnastikförbundets hemsida:
 

(Glöm inte att följa våra egna GF Fram-Superstars via deras kanaler i sociala medier (länkar finns i presentationerna för resp gymnast!)

Vera Sports webbshop
2018-08-15 17:29


Vera Sports försäljning av profilprodukter stiger stadigt, och de försöker konstant att förbättra och förenkla sin administration så att allt löper så smidigt som möjligt. 


Som ett led i detta kommer de till hösten att ändra sina beställningsstopp enligt nedan. Med dessa datum bör de hinna leverera innan jul respektive midsommar.

 

2018

15/8

15/9

15/10

15/11

2019

15/1

15/2

15/3

15/4

15/5

Hur ska Dunkers pengar användas?
2018-08-07 09:18

HJÄLP POLITIKERNA ATT TA ETT KLOKT BESLUT – DELA INLÄGGET VIA VÅR FB!

Fundering med anledning av Ordförandeförslaget om Oceanbad i Oceanhamnen

Vid kommunstyrelsens möte den 8 augusti avser Moderaterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna föreslå att ge kommunstyrelsen i uppdrag att ta fram ett beslutsunderlag för ett Oceanbad i Oceanhamnen. Enligt ordförandeförslaget har Dunkersstiftelserna utvecklats väl och det bedöms finnas utrymme för att uppföra och finansiera ännu en anläggning till Helsingborgarna. Argumenten för ett Oceanbad är flera men huvudargumentet får ändå antas vara behovet av ökad bassängkapacitet. Det behovet är ju i princip detsamma som vi inom gymnastiken upplever med bristen av träningshallar vilket gör att vi har stor förståelse för den delen av förslaget.

Däremot ställer vi oss frågande till kombinationen med ett Äventyrsbad, varma och kalla pooler etc. Är det bästa sättet att använda pengarna på och det som utökar möjligheterna för Helsingborgarna till ett aktivt liv? Vår bedömning är att det vore bättre att skapa förutsättningar för en kontinuerlig verksamhet där många barn och ungdomar får möjlighet till en meningsfull fritid. Visst är det häftigt med en stor badanläggning som lockar folk från när och fjärran. Men vi tror att Dunkers donation i första hand är avsedd för att främja livet för Helsingborgarna, inte minst för de medborgare vars ekonomiska möjligheter är begränsade. Att då satsa på ett äventyrsbad som man ganska säkert kan utgå från att det kostar en hel del att besöka känns helt fel.   

Vi, som representanter för en idrott med många flickor, har länge flaggat ett skriande behov av en ny ändamålsenlig gymnastikhall i Helsingborg men har ständigt fått stå åt sidan. Idag tvingas stadens gymnastikföreningar säga nej till nya medlemmar och befintliga medlemmar tvingas träna i mindre ändamålsenliga hallar eller nyttja anläggningar i andra kommuner. För en verksamhet som inte bara gynnar fysisk aktivitet utan som också fostrar våra ungdomar på många andra sätt är det förödande.

Ett äventyrsbad med SPA-anläggning i all ära men vi förespråkar istället att man borde utreda hur Dunkers pengar på bästa sätt kan komma stadens föreningsliv till gagn och skapa förutsättningar för våra unga Helsingborgare till ett aktivt liv. 

 

För Helsingborgsgymnastiken

Sofie Lilja – Ordförande Helsingborgs Turnförening
Maj-Britt Cordua – Ordförande Gymnastikföreningen Fram
Pia Sjölander – Ordförande Gymnastikföreningen Ling

Nyheter från våra grupper
Grön (fd. Alfons) - Pojkar, 13/09 11:24 
Gul (fd. Ariel)- Flickor, 13/09 10:30 
Trupp Svart - Pojkar, 12/09 12:19 
Mini-Töser, 12/09 12:19 
Trupp Rosa- Flickor, 12/09 12:18 
Orange Mix-trupp, 12/09 12:18 
 
 
Instagramtaggen: