Instagramtaggen:
#GFFram
Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
EM-hjältarna firades på GH..!
2016-10-17 21:13
Tårtkalas för guld- och silverhjältarna från EM i Maribor..!
Hjältarna är tillbaka igen, med minnen för livet, efter det makalösa EM-äventyret i Slovenien. På måndagskvällen var det dags för ett träningspass med lagkompisarna som naturligtvis ville hylla EM-medaljörerna. Guld- och silverhattar delades ut av Mai-Britt och Mikaela, hyllningar och grattiskramar utdelades och sedan bjöds tårtkalas (i lagom omfattning, det var ju trots allt ett träningspass)

Medaljskörden vid EM:

Guld:
- Klara Bengtsson, Mixed
- Ellinor Sjöberg, Dam
Silver:
- Gustaf Berggren, Herr
- Adam Nässel, Herr
- Axel Böös, Herr

Än en gång ett stort grattis till våra hjältar..! 
Grattis!
2016-10-16 09:04
Det blev GULD, GULD och SILVER.

Ett stort GRATTIS till landslagen och deras tränare och till VÅRA  gymnaster i GF Fram. 

Ett tack till  våra tränare i föreningen som har lyckats hålla ihop lagen och motivera de gymnaster som har varit på hemmaplan. 

Tack till vår reporter Henric Berggren som var på plats och som har gjort de fina reportagen om våra gymnaster. Vi hoppas han återkommer med några ord när han är tillbaka i Sverige. 
EM-finalerna med våra gymnaster på SVT idag..!
2016-10-15 08:51
EM-Finaler i truppgymnastik - på SVT idag! Med massor av Helsingborgsgymnaster! Missa inte sändningen som startar 12.30 med Mix-finalen. Därefter följer damfinalen och så småningom blir det herrfinalen, som sänds på SVTPlay. Vi önskar våra gymnaster ett stort lycka till och håller tummarna allt vi kan! Sändningen startar kl 12.30..!  #HejaSverige#teamgym2016 #goingforgold..!
Ung, men rutinerad, landslagsgymnast spräcker gärna danska gulddrömmar!
2016-10-08 12:00
Gustaf Berggren, mest rutinerad i GF Fram, fick EM-silver senast, siktar på GULD med herrlandslaget i Maribor!
En hel del kommer nog att undra om det kommit en ny deltagare i Herrlandslaget. Gustaf Berggren, som under många år varit lätt att känna igen, dels eftersom han är längst i Landslaget, dels hans långa uppsatta hår, åker till EM som en "ny" gymnast. Inför EM har han låtit lockarna falla och skänkt håret till perukmakning för behövande. Tyvärr har en del småskador stört uppladdningen mot EM, men när det väl gäller på lördag kommer han att vara fokuserad, laddad och beredd att en ge de danska bröderna en rejäl match om guldet...
EM-Guld att försvara för Ellinor..!
2016-10-07 18:30
Ellinor Sjöberg från Teamgym Helsingborg, EM-uttagen i Damlandslaget
Ellinor Sjöberg, som ursprungligen kommer från Turn och numera tillhör Teamgym Helsingborg, har mycket välförtjänt tagit en plats i Damlandslaget. Damerna ställs inför tuffast tänkbara utmaning vid EM eftersom de är regerande mästarinnor, Alla andra nationer kommer naturligtvis att göra allt för att snuva våra favoriter på guldet. Ellinor räds dock inte utmaningen utan litar på att adrenalin-kickarna sitter där de ska och att Sverige går segrande ur striden mot huvudkombattanten Island och även övriga lag. Läs mer om hennes tankar kring gymnastiken, landslaget och EM...
Nyheter från våra grupper
Trupp Turkos flickor, 25/10 10:13 
Trupp Pippi, 23/10 23:10 
Trupp Pippi, 22/10 11:36 
Trupp Röd flickor, 21/10 14:45 
Mini-pojkar Blå, 21/10 14:44 
Trupp LjusBlå pojkar, 21/10 14:43