Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
Brons till Framgrabbarna vid USM
2017-06-05 20:19
Framgrabbarna tävlade i direktsändning i SVT
Det blev en välförtjänt bronspeng till GF Fram vid USM på Lingvallen. Grabbarna hade spänt bågen rejält och valt tuffa och utmanande varv. En del av svårigheterna lyckades man sätta, men det blev även en del små missar. Direkt efter tävlingen var killarna lite besvikna över bronset, man hade siktat högre, framförallt nu när SVT fanns på plats och direktsände.

Brons på USM är dock starkt, speciellt denna gång när det var sex lag med och tävlade. Tack för en bra insats, grattis till bronset och lycka till i fortsättningen då det blir tävlingar på nästa nivå, som juniorer..! 
Guldet gick till ett annat Skåne-lag, kombinationen Motus-Salto/GK Splitt och silvret hamnade hos Brommagymnasterna

SVT direktsände USM
Om någon missat den fantastiska sändningen som SVT gjorde genom Barnkanalen under USM så finns möjligheten av se den om och om igen via denna länk. GF Fram:s trampett visas ca 23 min in i sändningen, tumblingen efter 41 och friståendet ca 59 min. Dessutom är det eftersnack och intervjuer med killarna efter ca 1.26. Förutom fina prestationer och utmärkta bilder så måste även programledarna och kommentatorerna hyllas för den ypperliga guidning de bjöd tittarna på. Härligt att hela Sverige fick denna strålande möjlighet att ta del av den alltid lika fantastiska "Gympabubblan"..! https://www.svt.se/barnkanalen/barnplay/lilla-sportspegeln-sm-truppgymnastik/13956600
Stora Cup-framgångar i Gävle..!
2017-05-31 22:18
Hattrick med 3 grensegrar för juniorherrarna i Juniorcupen..!
Gävle-äventyret är över och våra gymnaster har all anledning att vara stolta över sina insatser under Juniorcupen och Svenska Cupen. Vi fick se massor med nya varv och fin-fina laginsatser i den tuffa konkurrensen. Något som var både vackert, imponerande och extra kul att få se var de strålande uppvisningarna i fristående från alla våra tre deltagande lag - fantastiskt glädjande.
Det lag som annars imponerade mest under tävlingen var juniorherrarna, som briljerade i alla grenar och avgick med tre grensegrar av tre möjliga - helt lysande.
Vill man uppleva tävlingen på nytt finns en del filmklipp från tävlingarna till beskådan:


Resultatlista från tävlingarna:

Om ni inte redan följer GF Fram på Facebook, så gör gärna det. Där finns mer material från tävlingarna: https://www.facebook.com/gffram/

Dessutom finns GF Fram på Instagram, och har numera över 1.000 följare:
https://www.instagram.com/gf_fram/ Även där finns klipp och bilder från tävlingen..!

Imponerande genrep inför helgens cuptävlingar
2017-05-23 17:59
Våra fantastiskt duktiga gymnaster bjöd på ett blixtrande genrep då de bjudit in nära och kära till stor underhållning på måndagskvällen. Det är hela tre lag som åker till Gävle för att tävla kommande helg. Dels är det våra elit-herrar som ska tävla i Svenska Cupen på söndag. På lördag avgörs Juniorcuperna och där är GF Fram representerade med både dam- och herrlag.
Med tanke på hur bra det såg ut på genrepet har vi all anledning att hoppas på fina prestationer i Gävle. Vi håller tummarna och önskar alla gymnaster ett stort lycka till..!


Biljetter till SM i Borås köper du via länken
2017-05-16 11:08
Välkomna till SM-veckan i Borås! Dina biljetter till gymnastiken hittar du här 

http://www.gymnastik.se/Tavling/SM-veckan2017/Biljetter/
Genrep inför Svenska Cupen, 22 maj
2017-05-05 13:52
GF Fram bjuder in till genrep inför Svenska Cupen! 

Måndag 22 maj kl 20.00 står våra fantastiska gymnaster från Juniordam, Juniorherr samt Herrlaget redo att bjuda på truppgymnastik av yppersta klass. 

Entré 20,- vilket går till mat och förfriskningar under resan till Gävle för gymnasterna. Kom i tid, det brukar bli fullt i Gymnastikens Hus..! 

Anmäl er gärna via vårt Evenemang på Facebook och naturligtvis får ni mer än gärna dela evenemanget så även andra får möjlighet att upptäcka Truppgymnastikens förtrollade värld..!

Anmälan:
https://www.facebook.com/events/2258757227683327/
Nyheter från våra grupper
Ungdomstruppen Pojkar (Grön), 20/06 16:36 
Trupp Svart pojkar, 20/06 16:35 
Trupp LjusGrå , 20/06 16:34 
Trupp Grå 2007-2010 , 20/06 16:34 
Trupp Rosa forts 8-10år, 20/06 16:30 
Trupp Svart pojkar, 30/05 12:10 
 
 
Instagramtaggen: