Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
Vera Sports webbshop
2018-08-15 17:29


Vera Sports försäljning av profilprodukter stiger stadigt, och de försöker konstant att förbättra och förenkla sin administration så att allt löper så smidigt som möjligt. 


Som ett led i detta kommer de till hösten att ändra sina beställningsstopp enligt nedan. Med dessa datum bör de hinna leverera innan jul respektive midsommar.

 

2018

15/8

15/9

15/10

15/11

2019

15/1

15/2

15/3

15/4

15/5

Hur ska Dunkers pengar användas?
2018-08-07 09:18

HJÄLP POLITIKERNA ATT TA ETT KLOKT BESLUT – DELA INLÄGGET VIA VÅR FB!

Fundering med anledning av Ordförandeförslaget om Oceanbad i Oceanhamnen

Vid kommunstyrelsens möte den 8 augusti avser Moderaterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna föreslå att ge kommunstyrelsen i uppdrag att ta fram ett beslutsunderlag för ett Oceanbad i Oceanhamnen. Enligt ordförandeförslaget har Dunkersstiftelserna utvecklats väl och det bedöms finnas utrymme för att uppföra och finansiera ännu en anläggning till Helsingborgarna. Argumenten för ett Oceanbad är flera men huvudargumentet får ändå antas vara behovet av ökad bassängkapacitet. Det behovet är ju i princip detsamma som vi inom gymnastiken upplever med bristen av träningshallar vilket gör att vi har stor förståelse för den delen av förslaget.

Däremot ställer vi oss frågande till kombinationen med ett Äventyrsbad, varma och kalla pooler etc. Är det bästa sättet att använda pengarna på och det som utökar möjligheterna för Helsingborgarna till ett aktivt liv? Vår bedömning är att det vore bättre att skapa förutsättningar för en kontinuerlig verksamhet där många barn och ungdomar får möjlighet till en meningsfull fritid. Visst är det häftigt med en stor badanläggning som lockar folk från när och fjärran. Men vi tror att Dunkers donation i första hand är avsedd för att främja livet för Helsingborgarna, inte minst för de medborgare vars ekonomiska möjligheter är begränsade. Att då satsa på ett äventyrsbad som man ganska säkert kan utgå från att det kostar en hel del att besöka känns helt fel.   

Vi, som representanter för en idrott med många flickor, har länge flaggat ett skriande behov av en ny ändamålsenlig gymnastikhall i Helsingborg men har ständigt fått stå åt sidan. Idag tvingas stadens gymnastikföreningar säga nej till nya medlemmar och befintliga medlemmar tvingas träna i mindre ändamålsenliga hallar eller nyttja anläggningar i andra kommuner. För en verksamhet som inte bara gynnar fysisk aktivitet utan som också fostrar våra ungdomar på många andra sätt är det förödande.

Ett äventyrsbad med SPA-anläggning i all ära men vi förespråkar istället att man borde utreda hur Dunkers pengar på bästa sätt kan komma stadens föreningsliv till gagn och skapa förutsättningar för våra unga Helsingborgare till ett aktivt liv. 

 

För Helsingborgsgymnastiken

Sofie Lilja – Ordförande Helsingborgs Turnförening
Maj-Britt Cordua – Ordförande Gymnastikföreningen Fram
Pia Sjölander – Ordförande Gymnastikföreningen Ling

GF Fram sörjer Embla..!
2018-08-03 10:00
Emblas insamling till "Min stora dag"..!
Fredag 13 juli blev en sorgens dag. En av våra medlemmar, underbara Embla 10 år, avled efter en mycket tragisk trafikolycka. Även hennes mamma, Linda, som är ledare och styrelsemedlem i GF Fram, skadades allvarligt vid olyckan, men har återhämtat sig väl. Dessutom fanns lillasyster Edit med i bilen, hon undkom tack och lov med lindrigare skador. Sorgen är djup och saknaden av Embla är oerhört stor, framförallt för familjen, men även för oss alla i föreningen. 

Föräldrarna till Embla beslutade i samband med bortgången att ge tillstånd för organdonation, något som den förståndiga och varma Embla själv uttryckt önskemål om, bara några månader innan olyckan. Därför har Emblas olycka, lett till sex andra barns lycka, genom de organ som donerats. 

Under nästa vecka sker begravning och i samband med detta har en insamling till ”Min stora dag” startats av Emblas familj. Så istället för att köpa blommor till begravningen skänker man en gåva till insamlingen. GF Fram har valt att skänka två kronor per medlem till insamlingen, för att hedra det fina minnet av Embla:


Olyckan har uppmärksammats av media i många sammanhang, bl a denna artikel i Expressen:


- Embla, för alltid älskad och saknad av oss alla. Ditt minne lever med oss för all framtid..!
Rekordmånga landslagsgymnaster i GF Fram
2018-07-13 07:47
HD skriver om GF Frams landslagsgymnaster
William Engström, en av åtta GF Fram-gymnaster som tagits ut till EM/JEM i Portugal i höst. 
Vi gratulerar honom och de övriga för enastående prestationer och de välförtjänta platserna i de svenska landslagen! Dessutom har vi ju även med Tobias Lundh som tränare såklart. Så här berättade William för HD när han fått beskedet om landslagsplatsen..! (vilka de övriga uttagna gymnasterna är framgår i artikeln)

Skåneidrotten Gratulerar till!
2018-07-11 09:42

Då är SM-veckan 2018 avklarad!
Oj vilken underbar vecka det har varit. Många prestationer har vi fått äran att ta del av och många värdiga medaljörer som har fått sina medaljer. Dock har vi på Skåneidrotten ett viktigt pris kvar att dela ut. Närmare bestämt...

SM i SM 
Priset SM i SM är till för arrangörerna som arrangerat tävlingar under SM-veckan. Priset går till de som skapat det bästa mästerskapet under SM-veckan 2018.

Juryn som tar fram en vinnare tittar på hur man arbetar inför ett mästerskap och hur man arbetar med det idrottsliga under mästerskapet.

Andra kriterier som juryn tar hänsyn till är: Organisation, värdskap, kommunikation, service och kringarrangemang.

Vi vill nu gratulera vinnaren i årets SM i SM.
Gymnastikförbundet - Officiell sida tillsammans med Helsingborgs TurnföreningGymnastikföreningen FRAM och Landskrona Kvinnliga GF.

Stort TACK och GRATTIS!
#smveckan

Nyheter från våra grupper
Trupp Turkos - Flickor, 16/08 18:14 
Trupp Turkos - Flickor, 28/06 14:10 
Ungdomstruppen - Flickor, 18/06 10:42 
Trupp Rosa- Flickor, 18/06 10:41 
Mini-Töser, 18/06 10:41 
Ariel (Gul)- Flickor, 18/06 10:37 
 
 
Instagramtaggen: