Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
2017-10-23 13:23
I helgen har det varit full aktivitet för många utav våra grupper!

Stjärntruppen gick av stapeln i Landskrona Idrottshall och GF Fram hade inte mindre än åtta startande lag!!! För många av gymnasterna var det första gången de var ute på "tävlingsgolvet". Stjärntruppen är en uppvisning mer än en tävling, inga poäng delas ut men däremot får varje lag ett omdöme med sig hem där det står vad man gjort bra och vad man kan göra bättre. Alla får synas och prova på att vara på "tävling". Medverkande lag från GF Fram: Mini-töser, Svart/Grå, Rosa, Turkos.

Samtidigt tävlade Miniorer Flickor i Rikscupen 1 Yngre på Idrottens Hus i Helsingborg. En Tävling med lag från hela Sverige. 
Flickorna har förberett sig länge och presterade utmärkt på tävlingsgolvet. Detta ledde till en 14:e placering utav totalt 46 medverkande lag. Mycket bra jobbat!

På andra sidan sundet har Junior-damer, U- pojkar,Junior-herrar och Herrarna varit på tre-dagars träningsläger i Helsingehallen. Där förberedde man sig inför både JNM-kval och JSM som går i november respektive december. Ovan kan du se bilder och filmer ifrån lägret i Helsinge.

Tävlingstrupper Se Hit!
2017-10-19 14:26
För er som behöver nya tävlingskläder till våren är det dags att beställa nu.

Vera Sport tar emot beställningar fram till och med den 25 november!

Här finns länk till hur du beställer våra tävlingskläder på Vera Sport. 

http://www.gffram.se/sida/?ID=160794

Ett tips! Kika in under "sälja föreningskläder" innan du lägger en beställning. Här kan du hitta begagnade tävlingskläder.
Nu är det 3 veckor kvar av kampanjen!
2017-08-30 13:38

GUTZ vänder sig till ambitiösa föreningar med framåtanda och engagemang. 

I katalogen kan ni hitta något för hela familjen. 


Kika här!  http://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_ht17_se_webb?e=15259427/50817645)


Beställningslista: beställningslapp.pdf » som mailas till kansliet gffram@telia.com

 

Vi tackar samtliga medlemmar för ert stöd!

Parkering på Gymnastikens hus
2017-08-23 13:17

Vi har fått klagomål på att föräldrar parkerar och släpper av sina barn till Gymnastiken på Bilprovningens tomt.

Med andra ord! släpp INTE av barnen eller parkera INTE på Bilprovningens tomt.

Styrelsen
Gymnastikens hus 
GF Fram-juniorer, med sikte på EM i Portugal 2018!
2017-07-23 20:32
Storslam i Svenska Cupen gav flertal Landslagsuttagningar..!

Inför EM-året 2018 kommer Sverige att satsa på ett regelrätt senior-landslag, precis som gjorts de 3 senaste mästerskapen. Nytt för denna gång är att man kommer att genomföra samma satsning även på juniorsidan, dvs ett lag bestående av landets bästa gymnaster, oavsett vilken förening de tillhör. Vi kan mycket glädjande konstatera att GF Fram fått med hela 4 gymnaster i denna satsning. Dessa är Viktor Attermalm, Jon Lindberg, Mauritz Gadd och Lukas Knutsson. Vi fick kontakt med ett par av våra unga stjärnor, Victor och Mauritz, för att stämma av vibrationerna inför kommande hedersuppdrag…


Först och främst, ett stooort grattis till uttagningen – hur känns detta?

- Det är fortfarande lite ofattbart att få ta del av något så stort inom gymnastiken, inleder Mauritz, och jag är sjukt glad och stolt över mig själv. Viktor instämmer nickande och fyller på med att han tycker det ska bli både väldigt roligt och samtidigt väldigt spännande.


Vad tror ni kan vara anledningen till att ni blev uttagna?

- Jag har själv känt att jag utvecklats mycket de senaste åren, börjar Viktor. Speciellt i trampet då det är mitt starkaste redskap. Där kan jag förhoppningsvis ha en del att tillföra ett landslag.

- För min del kan det handla om både tumbling- och trampettvarven, fortsätter Mautitz. Framförallt mina ”hel-öppningar” som är lite av en specialitet.


Vi frågade era lagkamrater, som tagits ut till seniorlandslaget, om vad de tror är anledningen till att GF Fram fått med så många gymnaster till landslagen. Deras svar handlade om tränare och sammanhållning. Är det en bild ni delar?

- Absolut, säger Viktor. GF FRAM alltid haft gymnaster på landslagsnivå. Just denna gång var det väldigt många och det är såklart väldigt roligt.

- Precis, bra tränare och gemenskap, i kombination med ganska hör elitsatsning. Det tror jag är vägen till framgång, menar Mauritz.


På vilket sätt tror ni uttagningarna till bruttotruppen kommer att påverka er fortsatta gymnastiksatsning?

Vi börjar med Mauritz:
- Jag kommer att börja ta speciellt friståendeträningarna ännu mer seriöst framöver. Jag känner att det är det som jag måste träna på mest för att ha störst chans att kunna komma med i det slutliga EM-laget

Viktor:
- Jag hoppas verkligen att jag kommer lära mig mycket så att jag i framtiden kan ta med mig det och bli bättre som gymnast.


Om ni fick önska fritt, vad skulle behövas för att stärka/förbättra förutsättningarna att nå ytterligare framgångar för dig och övriga gymnaster i GF Fram?

- Dedikerade träningar till bara friståendesvårigheter och själva dansen skulle vara bra, är något som Mauritz gärna skulle önska.

- En ny hall i Helsingborg, skulle göra att träningstiderna och förutsättningarna blir bättre för alla grupper, är Viktors uppfattning. Det framgår ganska tydligt att han, precis som alla andra herrgymnaster i GF Fram, förälskat sig i den nya, fantastiskt fina hallen på Lingvallen i Ängelholm (dit herrarna åker för att träna varje vecka) Och, önska kan man ju alltid få göra…


Avslutningsvis, så undrar vi, hur länge har ni hållit på med gymnastik för att nå dessa nivåer?

- Jag började när jag var 3 år, och är 15 nu, så det har tagit 12 år att nå hit, avslutar Mauritz.

- Då började jag lite tidigare, skrattar Viktor. Jag var bara 2 år och är 16 nu, så det har alltid varit gympa för mig, avslutar han.


Vi tackar Viktor och Mauritz och önskar både dessa unga herrar och deras andra lagkamrater, Lukas och Jon, samt landslagstränaren tränare Tobias Lundh ett stort lycka till med kommande landslagssamlingar och uttagningar. Vi håller tummarna för ett antal landslag, fullspäckade med GF Fram-gymnaster vid EM i Portugal, hösten 2018..! 

Nyheter från våra grupper
Röd Flickor- Nybörjare från 10 år, 13/11 10:01 
Ariel- Flickor 6-8 år nybörjare, 13/11 09:52 
Trupp Turkos- Flickor, 12/11 11:31 
Orange - Flickor, 09/11 10:15 
Orange - Pojkar, 09/11 10:15 
Trupp Vit- Mix, 09/11 10:13 
 
 
Instagramtaggen: