Välkommen till GF Frams hemsida!
GF Fram

 

 
Du hittar lätt ditt barns egen truppsida i menyn ovan.
På varje trupps sida finns träningstider och en liten beskrivning av truppen.
 
Till vänster kommer du att hitta det som berör alla i föreningen inte bara i en trupp.
 
Tävlingsdräkt
2017-09-18 12:08

Nu sätter snart tävlingssäsongen igång och då upptäcker man att dräkten är för liten. Vera Sports leverantör av tävlingsdräkter hinner inte riktigt med och flera gymnaster saknar dräkt. 

Har ni en dräkt hemma som är för liten???
Lägg ut den i "Sälja föreningskläder" i vänstra spalten här på hemsidan.

Tack för hjälpen!
Nu är det 3 veckor kvar av kampanjen!
2017-08-30 13:38

GUTZ vänder sig till ambitiösa föreningar med framåtanda och engagemang. 

I katalogen kan ni hitta något för hela familjen. 


Kika här!  http://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_ht17_se_webb?e=15259427/50817645)


Beställningslista: beställningslapp.pdf » som mailas till kansliet gffram@telia.com

 

Vi tackar samtliga medlemmar för ert stöd!

Parkering på Gymnastikens hus
2017-08-23 13:17

Vi har fått klagomål på att föräldrar parkerar och släpper av sina barn till Gymnastiken på Bilprovningens tomt.

Med andra ord! släpp INTE av barnen eller parkera INTE på Bilprovningens tomt.

Styrelsen
Gymnastikens hus 
GF Fram-juniorer, med sikte på EM i Portugal 2018!
2017-07-23 20:32
Storslam i Svenska Cupen gav flertal Landslagsuttagningar..!

Inför EM-året 2018 kommer Sverige att satsa på ett regelrätt senior-landslag, precis som gjorts de 3 senaste mästerskapen. Nytt för denna gång är att man kommer att genomföra samma satsning även på juniorsidan, dvs ett lag bestående av landets bästa gymnaster, oavsett vilken förening de tillhör. Vi kan mycket glädjande konstatera att GF Fram fått med hela 4 gymnaster i denna satsning. Dessa är Viktor Attermalm, Jon Lindberg, Mauritz Gadd och Lukas Knutsson. Vi fick kontakt med ett par av våra unga stjärnor, Victor och Mauritz, för att stämma av vibrationerna inför kommande hedersuppdrag…


Först och främst, ett stooort grattis till uttagningen – hur känns detta?

- Det är fortfarande lite ofattbart att få ta del av något så stort inom gymnastiken, inleder Mauritz, och jag är sjukt glad och stolt över mig själv. Viktor instämmer nickande och fyller på med att han tycker det ska bli både väldigt roligt och samtidigt väldigt spännande.


Vad tror ni kan vara anledningen till att ni blev uttagna?

- Jag har själv känt att jag utvecklats mycket de senaste åren, börjar Viktor. Speciellt i trampet då det är mitt starkaste redskap. Där kan jag förhoppningsvis ha en del att tillföra ett landslag.

- För min del kan det handla om både tumbling- och trampettvarven, fortsätter Mautitz. Framförallt mina ”hel-öppningar” som är lite av en specialitet.


Vi frågade era lagkamrater, som tagits ut till seniorlandslaget, om vad de tror är anledningen till att GF Fram fått med så många gymnaster till landslagen. Deras svar handlade om tränare och sammanhållning. Är det en bild ni delar?

- Absolut, säger Viktor. GF FRAM alltid haft gymnaster på landslagsnivå. Just denna gång var det väldigt många och det är såklart väldigt roligt.

- Precis, bra tränare och gemenskap, i kombination med ganska hör elitsatsning. Det tror jag är vägen till framgång, menar Mauritz.


På vilket sätt tror ni uttagningarna till bruttotruppen kommer att påverka er fortsatta gymnastiksatsning?

Vi börjar med Mauritz:
- Jag kommer att börja ta speciellt friståendeträningarna ännu mer seriöst framöver. Jag känner att det är det som jag måste träna på mest för att ha störst chans att kunna komma med i det slutliga EM-laget

Viktor:
- Jag hoppas verkligen att jag kommer lära mig mycket så att jag i framtiden kan ta med mig det och bli bättre som gymnast.


Om ni fick önska fritt, vad skulle behövas för att stärka/förbättra förutsättningarna att nå ytterligare framgångar för dig och övriga gymnaster i GF Fram?

- Dedikerade träningar till bara friståendesvårigheter och själva dansen skulle vara bra, är något som Mauritz gärna skulle önska.

- En ny hall i Helsingborg, skulle göra att träningstiderna och förutsättningarna blir bättre för alla grupper, är Viktors uppfattning. Det framgår ganska tydligt att han, precis som alla andra herrgymnaster i GF Fram, förälskat sig i den nya, fantastiskt fina hallen på Lingvallen i Ängelholm (dit herrarna åker för att träna varje vecka) Och, önska kan man ju alltid få göra…


Avslutningsvis, så undrar vi, hur länge har ni hållit på med gymnastik för att nå dessa nivåer?

- Jag började när jag var 3 år, och är 15 nu, så det har tagit 12 år att nå hit, avslutar Mauritz.

- Då började jag lite tidigare, skrattar Viktor. Jag var bara 2 år och är 16 nu, så det har alltid varit gympa för mig, avslutar han.


Vi tackar Viktor och Mauritz och önskar både dessa unga herrar och deras andra lagkamrater, Lukas och Jon, samt landslagstränaren tränare Tobias Lundh ett stort lycka till med kommande landslagssamlingar och uttagningar. Vi håller tummarna för ett antal landslag, fullspäckade med GF Fram-gymnaster vid EM i Portugal, hösten 2018..! 

Från SM-debutanter till landslagsuttagning..!
2017-07-11 22:22
Vincent, Axel, Billy, Oscar, William, Antonio och Axel efter SM

Vi ställde frågor till några av GF Fram:s unga SM-debutanter, som nu dessutom blivit uttagna till Landslagets bruttotrupp, Vincent Münchmeyer, Antonio Cordua och William Engström


Till att börja med ett stort grattis till de välförtjänta uttagningarna. Vad har ni för spontana reaktioner till att ni kom med?

- Väldigt roligt, en skön känsla som släppte på trycket i kroppen, säger William, med ett brett leende. Antonia instämmer och tillägger att han ser det som ett nytt kapitel i gympakarriären och naturligtvis är spänd inför de väntande uppgifterna.

- När mailet med uttagningsbekräftelsen kom fick man ett riktigt glädjerus, fyller Vincent i. Extra kul att så många från föreningen kommit med, tycker han.


Vad tror ni kan ligga bakom att ni blev uttagna och vilka är era styrkor som gymnaster?

- För min del tror jag det är säkerheten på mina varv, börjar Vincent. Jag kanske inte kör det svåraste, men jag ställer alltid mina varv varje träning tills jag tillslut kan varven i sömnen.

För Williams del anser han att det handlar om bredden och att han är väldigt målmedveten och avbryter aldrig ett träningspass så länge han inte har ont.

- Mitt lag och min tränare, är något som Antonio framhåller. Jag är dessutom lite av en perfektionist. Jag ger aldrig upp en volt förrän den sitter och blir såklart glad när den väl gör det. Därefter försöker jag alltid att fortsätta utveckla den.


Vad tror ni är anledningen till att så många gymnaster från GF Fram kommit med?

- Viktigast av allt tränare med egna erfarenheter och extremt bra tålamod, börjar William, och även att vi pushar varandra inom laget hela tiden.

- Och så har vi ökat bredden på truppen, fortsätter Vincent, och är väldigt sammansvetsade. Vi peppar varandra till nya höjder varje träning och det gör en stor skillnad.


Vad kan detta komma att innebära för era framtida karriärer och satsningar inom gymnastiken?

- Detta kapitel i min karriär betyder ju att jag måste arbeta hårdare och försöka att utvecklas ännu mer, framförallt inom friståendet, så att jag kan platsa i landslaget, tycker Antonio.

- Ett stort lyft för mig efter en motivationsnedgången jag hade i efter en skada i vintras, kommer från Vincent. Definitivt kommer jag att hålla på med gymnastiken längre då man fått ett nytt stort mål.

- En boost för att försöka fortsätta hålla hög nivå inom gymnastiken, är Williams svar, för att kämpa för en landslagsplats i några år till. Att få chansen att tävla ett EM har jag haft som mål sedan jag kollade på EM 2010 i Malmö, så jag kommer göra allt i min makt för att lyckas ta en plats.


Sista frågan, hur laddar ni under sommaren för att komma i bästa form till första samlingen på Lingvallen i början av augusti?

- Lite individuell träning på gym och ordentlig kost samt att hänga med sina lagkamrater för att konstant bli påmind om sitt stora mål, är Vincents plan.

- Laddar upp med träning utanför gymnastikhallen tex konditions träning, är Antonios lösning. Explosivitets träning, och fristående ute på gräset hemma! Men även vila eftersom kroppen behöver återhämta sig efter en lång och tuff säsong

- Ska till Kroatien/Italien i 3 veckor men ska hålla igång med olika träningspass varje morgon och även öva det jag kan för att göra en så bra prestation på lägret som möjligt, avrundar William


Därmed tackar vi dessa tre fantastiskt duktiga och bara 16 är gamla gymnaster och önskar ett stort lycka till med den fortsatta gymnastiska satsningen. Vi hoppas utvecklingen fortsätter att peka spikrakt uppåt efter uttagningen och samlingarna med landslagens bruttotrupper inför EM i Portugal 2018. Då finns landslagsplatserna inom räckhåll..!

Nyheter från våra grupper
Miniorer Flickor (Pippi), 17/10 15:15 
Mini-Töser, 17/10 15:13 
PK Kong, 17/10 15:09 
PK Speed, 17/10 15:09 
PK Side, 17/10 15:05 
Parkour gympa, 17/10 15:02 
 
 
Instagramtaggen: