Tävlingsinformation utskick 2
2017-04-20 21:31
Tävlingsinformation utskick 2: 

Samling: 
Vi samlas kl. 17:00 i Halmstad på Sannarpsgymnasiet. Kom iklädda svarta tights och svart linne samt uppsatt hår. Vi kommer inte äta middag förrän ca 19:30 så se till att tjejerna ätit innan samling. Efter att vi packat upp våra saker i sovsalen kommer vi att träna lite fristående i träningshallen. 

Publik: 
Föräldrar/syskon med flera har tillträde till arenan (tävlingshallen) under lördagen och söndagen. 
Vuxna: endagarsbiljett 100kr och tvådagarsbiljett 150kr. 
Ungdom 13-17 år: Endagars 50kr. 
Tjejerna får deltagarkort av oss som ger de tillträde till både tävlingshall och träningshall fredag till söndag. 

Tillägg till packlistan: 
Enkel mat till tävlingsdagen t.ex. frukt eller annat som håller bra. 

Hålltider: 
Lördag: 
Kl. 14:35-15:25 Vi förtränar i fristående, tumbling och trampett. 
Kl. 15:30 Defilering. 
Kl. 15:35-17:25 Tävling. Vi tävlar i ordningen: trampett, fristående, tumbling. 

När vi inte tävlar: 
Vi har försökt boka bowling, tyvärr utan positivt resultat då det varit fullbokat samt åldersgräns på 18 år som gjort det svårt för oss. 

Vi har därför försökt få ihop tid till Prison Island (liknar fångarna på fortet med olika utmaningar som utförs i grupp) på Halmstad aktivitetscenter. Rekommendationen var minst 2h på Prison Island för att hinna testa allt. Tyvärr stänger de redan kl. 20:00 på lördagen vilket gör att vi inte hinner dit efter tävlingen då vår pool inte slutar förrän 17:30 och vi behöver hinna äta emellan och ta oss dit. 

Alternativet är då att vi kör Prison island på söndag förmiddag mellan 10-12. Detta kan vi bara göra om vi inte tar oss till final. Som tidigare beskrivit kommer vi mest troligt inte konkurrera om någon finalplats redan vår första gång på denna stora tävling men man kan ju aldrig säkert veta. Därmed undrar vi om ni föräldrar kan tänka er att vi bokar Prison Island vilket kostar 130kr per barn med risken att vi inte kan nyttja bokningen om vi har turen att gå till final. Det går nämligen inte att avboka så tätt inpå och därmed kommer vi tvingas betala även om vi inte besöker Prison Island. Svara om detta är ok eller inte ok på sms 0768-856710 (Caroline P). Svara så fort det är möjligt så vi hinner göra en eventuell bokning innan platserna tar slut. 

Nyhetsarkiv
Lov och röda dagar2016-02-15 14:10
 
 
Instagramtaggen: